Asieldier van de week: Grote deugniet George

George is een katertje, inmiddels gecastreerd en de dierenarts denkt dat hij is geboren in de zomer/najaar van 2021. Hij is een vondelingetje, dat bij binnenkomst duidelijk zichtbaar last had van zijn rechter voorpootje.

Het was veel te pijnlijk om op te steunen en na onderzoek is gebleken dat George de middenvoetsbeentjes had gebroken. Enkele weken verder en nagenoeg hersteld, mag deze lieverd van de dierenarts op zoek naar een baasje. Wel het advies om hem voorlopig nog even binnen te houden, maar dat is na verhuizing natuurlijk sowieso.

Erg zal George het vermoedelijk niet vinden, want deze doerak houdt ontzettend van aandacht, in alle mogelijke vormen. Hij is heel aanhankelijk, speels en ontzettend ondernemend. Hij slaat er alleen soms wel een beetje in door, hij is zo links en rechts z’n tandjes een beetje aan het testen en ook zijn nagels worden nog weleens in iets anders dan de krabpaal gezet.

Nieuwsgierig als deze deugniet is, gaat hij veelvuldig op onderzoek en alles wordt aan een nadere inspectie onderworpen. Maar lekker luieren is ‘m ook niet vreemd, vaak languit op een wat centraal gelegen punt, zodat hij stiekem toch alles in de gaten kan houden. Hij komt echter direct overeind als je de kamer binnenstapt en zeker wanneer je wat lekkers bij je hebt, is George er zo.

Hoewel dol op aandacht en vriendelijk naar iedereen is hij vanwege zijn ‘gepuber’ waarschijnlijk niet de beste match bij kleine kindjes.
Het liefst gaat alle aandacht naar hem en andere katten duldt hij dan ook gewoon niet in zijn buurt. Wellicht dat een hond wel wat meer indruk op hem zal maken, maar het zou ons niet verbazen als ook die enkele tikken zal moeten incasseren.

Een echte vrolijke doerak dus, op zoek naar een warm thuis, waar hij in de toekomst vermoedelijk wel zo nu en dan eens buiten zal willen gaan kijken. En omdat George zo van aandacht houdt, verdient hij het ook niet om hele dagen alleen thuis te worden gelaten…

Wanneer u op zoek bent naar een lieve deugniet die de stilte in huis zeker zal weghalen, kunt u eigenlijk niet om George heen! Komt u snel eens kennis maken?

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen