Ondernemende Brabantse moeder ontwikkelt kant en klare kinderfeestjes voor in je inbox!

Foto: Confetti per Mail

De meeste ouders kennen het wel. Van de ene kant is de verjaardag van een kind een groot feest met veel gezelligheid. Maar van de andere kant moet er natuurlijk ook veel georganiseerd en geregeld worden.

En daar hebben we niet altijd de tijd en energie voor. Het kinderfeestje bijvoorbeeld, hoe pak je het aan? Ga je met de kinderen naar een (indoor)speeltuin of pannenkoekenhuis? Of organiseer je zelf iets? Zelf iets organiseren is origineel en vaak een stuk goedkoper, maar ook ingewikkelder.

Kant en klaar kinderfeestje

Saskia heeft als ondernemende moeder uit Breda met haar compagnon (nog zo’n ondernemende moeder) hier iets op gevonden! Confetti per Mail biedt kant en klare kinderfeestjes in je inbox. Het zijn toffe, originele kinderfeestjes zonder ingewikkelde voorbereidingen. Speciaal voor ouders en begeleiders die wel een feestje thuis willen vieren, maar niet voor animatieteam willen spelen. Je kunt kiezen tussen verschillende thema’s voor verschillende leeftijden. Maar wat de feestjes echt uniek maakt, is de website die de kinderen begeleidt tijdens hun feest.

Ouders hoeven weinig voor te bereiden en op de dag van het feest zelf is het de website die de kinderen steeds aan de hand neemt en nieuwe activiteiten uitlegt. “Natuurlijk zitten de kinderen niet de hele tijd achter een scherm, dat vinden wij als ouders ook niets, maar de website is wel een handige leidraad” aldus Saskia.  “Bij de ontwikkeling van onze kinderfeestjes hebben we de spellen goed afgestemd op leeftijd en op afwisseling in activiteiten. Zo worden wat rustigere spellen aan tafel afgewisseld met meer actieve doe-spellen. Steeds staat het groepsgevoel voorop, want de kinderen moeten het als groep gezellig hebben tijdens het kinderfeestje thuis.”

Ieder kinderfeestje heeft zijn eigen website, vaak met ingesproken teksten zodat het nog aantrekkelijker wordt voor de kinderen. Op dit moment heeft Confetti per Mail 5 kinderfeestjes om thuis te vieren:

  • Dwarsbomen is een kinderfeestje voor fans van “Wie is de Mol”, “De Verraders” en “Among us”.
  • Bij de VriendenClub verdient de groep samen Vriendschapspunten De kinderen gaan samen lachen, geheimen bewaren en samenwerken.
  • Bij De Toverdrank ontdekken de kinderen een geheim toverdrankrecept waarmee ze (als alles goed gaat) een superbijzonder drankje kunnen brouwen.
  • Ziggy Zintuig is een kinderfeestjes voor kleuters en kinderen van groep 3. Ziggy neemt de kinderen mee naar al zijn vrienden. Samen doen ze spelletjes die met de zintuigen te maken hebben. Herkennen de kinderen bijvoorbeeld het geluid van een lopende kraan?
  • De Verdwijning van Lotje is een WhatsApp-speurtocht, die ook super leuk is om met je gezin te spelen (bijvoorbeeld in de vakantie).

Wil je meer weten over deze kant en klare kinderfeestjes? Bekijk de website Confetti per Mail en volg ze op Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen