Felicitaties voor 65-jaar jubilerend echtpaar Ernest-Linders

Foto: pexels

Op zaterdagochtend 9 juli 2022 om 10.30 uur, bezoekt locoburgemeester Arwen van Gestel namens het gemeentebestuur, de heer en mevrouw Ernest-Linders. Het echtpaar viert op deze datum hun 65-jarig huwelijksjubileum.

De heer Cees Ernest (86 jaar) en mevrouw Adriënne Linders (85 jaar) leerden elkaar kennen in 1955. Het was liefde op het eerste gezicht tijdens het dansen in Kruisland. Beiden zijn rasechte ondernemers en dat begon al toen ze een winkel startten aan de Rembrandtgalerij in de Westrand. Een heel nieuw winkelcentrum met 6 winkels aan de ene en 6 aan de andere kant. Allemaal jonge startende ondernemers die zowel zakelijk als privé nauw met elkaar betrokken waren. Het was keihard werken en dag en nacht klaar staan voor de klanten. Zelfs na sluitingstijd konden mensen nog aanbellen als ze wat te kort kwamen.

Na een supermarkt in Vlissingen te hebben gehad, kregen ze heimwee naar Roosendaal en zijn ze gaan wonen in de Kroeven. In de kruidenierswereld was de naam Ernest inmiddels bekend en hebben ze onder de vlag van MCD de supermarkt in Bergen op Zoom gerund. Dit is met recht een familiebedrijf te noemen. Alle kinderen droegen hun steentje hierin bij. Mevrouw Ernest heeft tot haar 70meegewerkt en de heer Ernest heeft tot 78-jarige leeftijd gewerkt in de winkel, die inmiddels door de oudste en jongste zoon wordt gerund.

In de negentiger jaren verhuisden ze naar de Cameedijk en in 2005 werd een prachtig appartement betrokken in het centrum van Roosendaal aan de Kloosterstraat, waar ze volop konden genieten van hun welverdiende pensioen.

Met het ouder worden kwamen er ook wat gezondheidsproblemen. Begin 2019 zijn zij verhuisd naar St. Elisabeth. Daar ontmoetten zij een oude schoolvriendin van de kostschool uit Zundert, oude klanten en bekenden uit hun vroegere sociale en arbeidzame leven. Ze wonen daar naar volle tevredenheid en genieten van de mensen om hen heen, de zorg en de aandacht die hen wordt gegeven, maar vooral van de genegenheid en prestaties van hun 10 kleinkinderen, waarvan ze alles volgen (tot Facebook aan toe) en hun inmiddels 3 achterkleinkinderen (de vierde is op komst) die ze in 2021 en 2022 mochten verwelkomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen