Duurzaam en doelgericht centimeters en gewicht verliezen op een gezonde manier

Foto: Studio VitaHealth

Vaak wordt impulsief een afslankprogramma gestart, zonder vooraf een duidelijke strategie of doel vast te zetten. Je haalt je doelen niet binnen de vooropgestelde tijd, geeft het op en vervalt in het jojo-effect.

Wat is Detox-Body?

Om af te vallen moet het metabolisme eerst een flinke boost krijgen. Dat kan door twee verschillende technologieën met elkaar te combineren: de Lipo-Laser en Andullatie. De één zorgt voor afbraak van de vetcellen, de andere voor een goede lymfedrainage.

Tijdens de eerste sessie analyseren we de samenstelling van het lichaam en voeren we een lichaamsmeting uit door middel van een professioneel meettoestel. Aan de hand hiervan zal er een persoonlijk behandelplan opgesteld worden.

Intermittent Fasting

De Lipo-laser zorgt ervoor dat er heel doelgericht gewerkt kan worden op de vetcellen op de moeilijke zones zoals bijvoorbeeld de buik. Andullatie zorgt ervoor dat de vrijgekomen afvalstoffen sneller afgevoerd worden en je hele metabolisme een boost krijgt.

Als je de Detox-Body behandelingen combineert met de 16:8 methode, stimuleer je de vetverbranding nog meer en geef je je hele metabolisme een positieve boost.

Nieuwsgierig geworden?

Profiteer de hele maand februari van een GRATIS proefbehandeling.

Studio VitaHealth

Vitality Beauty & Healthy Lifestyle

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen