Stemmen op voorstel AD-Tunnel

Foto: redactie

Door de gemeente is een prijsvraag voor Roosendaalse Kunstenaars uitgeschreven om het imago en de uitstraling van de fietstunnel tussen de A- en D bergen (AD-Tunnel) te verbeteren.

De opdracht: ’Een creatief idee te bedenken om de uitstraling, maar ook het veiligheidsgevoel van de burger ten aanzien van de fietstunnel te verbeteren’, leidde tot het inzenden van een tiental voorstellen. Om het project te realiseren heeft het gemeentebestuur € 10.000 ter beschikking gesteld. Van dit bedrag worden ook de ontwikkelkosten van de kunstenaar van betaald.

Een jury heeft een voorselectie gemaakt en daaruit drie ontwerpen gekozen. De kunstenaars lichten hun ontwerp toe op de facebookpagina van de gemeente. Echter hun naam wordt niet bekend gemaakt; dit om persoonlijke voorkeuren te voorkomen. Per kunstenaar worden 4 foto’s/afbeeldingen aangeleverd.

Stemmen via Facebook en stembussen

De bewoners van de gemeente kunnen vanaf dinsdag 12 september tot en met maandag 18 september a.s. door middel van ‘likes’ via facebook kenbaar maken welk ontwerp hen het meeste aanspreekt. Ook kunnen bewoners hun voorkeur kenbaar maken in wijkcentrum De Bergspil en Kinderboerderij Minnebeek. Hier staan stembussen. De winnaar wordt op maandag 25 september om 12 uur bekend gemaakt via de Facebookpagina van gemeente Roosendaal.

Reacties