Vraag je gemeentelijke subsidie tijdig aan!

Foto: redactie

Organiseert uw vereniging, club of stichting activiteiten op het gebied van cultuur en recreatie, onderwijs, sport, sociale voorzieningen en maatschappelijke dienstverlening in de gemeente Roosendaal?

Dan kunt u tot uiterlijk 1 oktober daarvoor subsidie aanvragen. Daarna sluit de deadline.

Sport en maatschappelijke initiatieven

Er zijn nog extra mogelijkheden om subsidie aan te vragen voor (eenmalige) sportactiviteiten van verenigingen en stichtingen die actief zijn in de gemeente Roosendaal. Deze extra mogelijkheden gelden ook voor initiatieven van organisaties die bijdragen aan de leefbaarheid, gezondheid, aantrekkelijkheid en/of saamhorigheid in de wijken en dorpen binnen de gemeente Roosendaal.

Wethouder Inge Raaijmakers

Raaijmakers: “We hebben nog maar weinig subsidie aanvragen binnen voor 2019, terwijl er voldoende budget beschikbaar is. En de tijd begint te dringen! Wees er dus snel bij. De aanvragen moeten vóór 1 oktober bij ons binnen zijn, zodat wij uiterlijk 31 december kunnen beslissen over uw subsidie aanvraag.”

Het aanvragen van subsidie gaat eenvoudig en veilig online via de website www.roosendaal.nl/subsidies. Daar staat ook uitgelegd wie er subsidie kan aanvragen, waarvoor en op welke wijze deze subsidie verstrekt zal worden. Belangrijk is dat u uw subsidieaanvraag voor 2019 indient voor 1 oktober 2018. U hoort dan voor 31 december 2018 of u de subsidie ontvangt.

Voor de activiteitensubsidie Cultuur geldt een aparte regeling. Deze subsidie wordt aangevraagd via www.cultuurnetwerkroosendaal.nl. Op deze website is ook de regeling voor culturele activiteiten te vinden.

Meer informatie

Heeft u vragen over subsidies of over hoe u die kunt aanvragen?
Kijk op www.roosendaal.nl/subsidies of mail u vraag naar [email protected]

'

Reacties

article
56787
Organiseert uw vereniging, club of stichting activiteiten op het gebied van cultuur en recreatie, onderwijs, sport, sociale
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/gemeente/56787/vraag-gemeentelijke-subsidie-tijdig-aan/
2018-08-29T09:42:21+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2015/05/150513-Stadskantoor-e1431470970640.jpg
gemeente