Elmar Franken begonnen als nieuwe gemeentesecretaris

Foto: Gemeente Roosendaal - Timo Reisiger

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de heer Elmar Franken per 2 april 2019 te benoemen als gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Roosendaal.

Elmar Franken wordt als gemeentesecretaris eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie. Daarnaast is hij de eerste beleidsadviseur van het college van burgemeester en wethouders. Dat gebeurde na een zorgvuldige procedure.

Dhr. Elmar Franken werkt sinds 2009 bij de gemeente Roosendaal. In 2012 trad hij toe als directeur tot het directieteam van de gemeente Roosendaal. Na het vertrek van Ruud Kleijnen op 1 februari jl. nam hij de taken van gemeentesecretaris/algemeen directeur waar. “Met de benoeming van Elmar Franken hebben we een kundig gemeentesecretaris in huis die onze medewerkers in hun kracht zet en voor verbinding zorgt met onze partners”, aldus Cees Lok, wethouder Bedrijfsvoering / Personeel & Organisatie.

Elmar Franken is 49 jaar en woont met zijn gezin in Roosendaal. De gemeenteraad van Roosendaal en de ambtelijke organisatie zijn inmiddels geïnformeerd over de benoeming.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen