Meer variatie in nieuwbouwwoningen de Gebrande Hoef

Foto: Gemeente Roosendaal

Aan de Gebrande Hoef in Moerstraten komen straks meer verschillende woningen. Het college van burgemeester en wethouders is akkoord gegaan met de herziening van het bestemmingsplan voor
dit gebied.

Hierdoor kunnen er woningen gebouwd worden voor diverse doelgroepen (starters, doorstromers, senioren). Daarnaast is er ook meer keus in het type woningen en de oppervlakte. In juni start de verkoop van de nieuwbouwwoningen. Eind 2019 begint de ontwikkelaar met de bouw van in totaal 10 levensloopbestendige woningen, 5 starterswoningen en 2 2-onder 1 kap gebouwd. De verkoop start in juni.

Wethouder Toine Theunis (o.a wonen) is blij met deze ontwikkeling: “Op de vorige bestemming zaten beperkingen die niet ten goede kwamen aan de leefbaarheid en de woonbehoefte van de kern Moerstraten. Met het wijzigen van het bestemmingsplan krijgt Moerstraten straks de woningen en de allure  die het verdient.”

Het ontwerpbestemmingsplan “Herziening Moerstraten, de Gebrande Hoef II” heeft van 21 januari 2019 tot en met 4 maart 2019 ter inzage gelegen, waarbij inwoners een zienswijze konden indienen. Dit is niet gebeurd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen