Vraag je subsidie aan binnen 4 weken!

Foto: Franklin Heijnen / Flickr cc by-sa-2.0

Organiseert uw bedrijf, vereniging, club of stichting activiteiten op het gebied van cultuur en recreatie, onderwijs, sport, sociale voorzieningen en maatschappelijke dienstverlening in de gemeente Roosendaal?

Dan kunt u daarvoor tot en met 30 september subsidie aanvragen. Daarna sluit de deadline. Te laat is te laat.

Wees op tijd en zorgvuldig met je aanvraag

Wethouder Inge Raaijmakers: “We hebben nog niet veel subsidieaanvragen voor 2020 binnen. Terwijl er voldoende budget beschikbaar is. En de tijd begint te dringen! Wees er dus snel bij. De aanvragen moeten uiterlijk op 30 september bij ons binnen zijn. Te laat is te laat.” De wethouder hamert ook op een juiste en complete aanvraag. Alleen dan kan deze in behandeling worden genomen.

Eenvoudig en veilig online aanvragen

Het aanvragen van subsidie gaat veilig online via www.roosendaal.nl/subsidies. Daar staat ook uitgelegd wie er subsidie kan aanvragen en waarvoor. En op welke manier de subsidie verstrekt wordt. Voor kleine activiteiten hoeven er minder documenten te worden ingediend en er is een begrotingsformat beschikbaar. Wie vragen heeft over het doen van een aanvraag, kan contact opnemen met het subsidieteam van de gemeente, via tel. +140164 of per mail aan [email protected]

2 oktober: bekendmaking aantal aanvragen per regel

Aanvragen kan zoals gezegd tot en met 30 september. Op dinsdag 2 oktober maakt de gemeente op www.roosendaal.nl/subsidies bekend hoeveel aanvragen er per subsidieregel zijn.

1 november: duidelijkheid voor grote partijen

Partijen die een subsidie van 1 miljoen euro of meer voor 4 jaar aanvragen en/of die personeel in dienst hebben, krijgen uiterlijk 1 november duidelijkheid: wel of geen subsidie. Voor alle overige subsidies is het streven dat dit uiterlijk half december gebeurt. Alle besluiten worden officieel kenbaar gemaakt met een beschikking.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden