Publieksbalies verhuizen naar de Kloosterstraat

Foto: redactie

De publieksbalies zijn tot en met 23 januari nog in het stadskantoor aan het Stadserf. Van 24 t/m 26 januari verhuizen zij naar het tijdelijke adres aan de overkant van de straat: Kloosterstraat 2-8.

Vanaf maandag 27 januari kan daar de publieksbalie op afspraak bezocht worden, zo laat de gemeente weten. In december verhuisden de meeste ambtenaren al naar het voormalig klooster Mariadal. Met de verhuizing van de laatste afdelingen is het stadskantoor nu echt leeg en kan de renovatie beginnen. Wethouder Cees Lok: “Met de verhuizing van de laatste afdelingen sluiten we voorlopig een tijdperk af. De renovatie naar het nieuwe HUIS van Roosendaal kan beginnen. We zien uit naar een fijne nieuwe werkomgeving waar we onze inwoners nóg beter van dienst kunnen zijn. Tot die tijd staan we voor onze inwoners klaar op de vestigingen aan de Kloosterstraat, Vincentiusstraat en de Dunantstraat. ”

Vanaf 27 januari alleen nog bezoek op afspraak

Nieuwe rijbewijzen, paspoorten of identiteitskaarten kunnen vanaf 27 januari aan de Kloosterstraat worden opgehaald. Daarvoor moet wel eerst een afspraak gemaakt worden. Dat kan eenvoudig via de website van de gemeente of per telefoon (+14 0165). Veel andere zaken kunnen nu al online worden geregeld, zonder daarvoor langs te komen. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een uittreksel of vergunning of voor het doorgeven van een verhuizing. Na de renovatie van het stadskantoor, eind 2021, verhuizen de publieksbalies terug naar het nieuwe HUIS van Roosendaal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden