Laat je inspireren Roosendaal (opnieuw) te ontdekken

Foto: Sieben Recreatie

De zomer en de vakantie van 2020 is voor iedereen anders dan anders. Deze periode is bij uitstek geschikt om de stad (opnieuw) te ontdekken.

Roosendaal heeft wellicht toch meer te bieden dan je dacht. Er zijn vele mooie plekjes die ‘verstopt’ in de natuur of tussen de bebouwing liggen. Ondernemers duiken maar al te graag op dit soort onontdekte locaties. Maar, je kunt ook op eigen initiatief Roosendaal ontdekken.

De stad komt nu langzaam weer tot leven. We kunnen en mogen weer iets meer. Maar, dan wel op een verantwoorde wijze. Roosendaal Citymarketing, VVV Roosendaal, de Binnenstadorganisatie en de Gemeente trekken deze zomerperiode gezamenlijk op om mensen te inspireren de eigen stad en omgeving (opnieuw) te ontdekken.

Sandra Versteegen, directeur Roosendaal Citymarketing: “We willen onze bewoners en bezoekers inspireren om de stad en eigen omgeving met andere ogen te bekijken. Daarbij willen we mensen motiveren om vooral lokaal te eten, drinken, shoppen en beleven. Deze zomer wordt een ontdekkingstocht door eigen stad.”

De campagne, ‘Roosendaal bloeit weer op. Samen maken we er een mooie zomer van!’, moet daaraan bijdragen. Er is een nieuwe website gelanceerd waarop diverse tips en inspiratieblogs te vinden zijn. Je leest er over dé hotspots van deze zomer, de leukste picknickplekken, de mooiste fietsroutes, de tofste activiteiten en nog veel meer. De website zal continu worden aangevuld met activiteiten en artikelen. Daarnaast heeft Bezoek Roosendaal ook een eigen Facebookpagina en Instagram.

  • Laat je inspireren en ontdek de fraaie plekjes die de stad te bieden heeft Bezoek Roosendaal.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen