Presentatie SensoProtrainer en demo-workouts tijdens VIPdag

Foto: Jouw Personal Trainer

In 2013 begon Ramona Schijven als personal trainer met een luxe studio aan De Stok in Roosendaal en richtte zich met een geheel eigen visie op Personal Training. Deze “uitgegroeide hobby” werd een succes.

Het ledenaantal nam in korte tijd toe en als gevolg hiervan moest zij haar formule verder ontwikkelen. En inmiddels werken er nu drie gecertificeerde personal trainers en twee stagiaires. Naast personal training heeft Jouw Personal Trainer onlangs E-fitness/EMS en Personal Training Small Group aan haar specialiteiten toegevoegd. E-fitness/EMS is een korte workoutsessie van 15 minuten met elektronische prikkels. Deze workout heeft hetzelfde effect als 2-3 uur trainen. Personal training is echter meer dan alleen sporten. Een personal trainer helpt je met je trainingssessies en voeding, motiveert je en begeleidt je naar een gezonde levensstijl.

Persoonlijke aandacht staat voorop

Speciaal voor haar leden (en introducees) organiseert Ramona op zondag 29 oktober een VIPdag. Deze VIPs kunnen deelnemen aan demo-workouts, actief bezig zijn en samen ervaren dat trainen met een personal trainer je tot betere resultaten brengt. Om nog meer aan de wensen van de leden tegemoet te komen, introduceert Jouw Personal Trainer tijdens de VIPdag op 29 oktober een nieuw trainingsapparaat, de SensoProtrainer.

Dit apparaat komt uit Zwitserland en is hét toestel om coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en explosieve kracht te trainen. Binnen 20 minuten en maar op 1 toestel train je je hele lichaam met maximale spieractiviteit. Het toestel is voor iedereen geschikt, ongeacht gewicht, conditie en lichamelijke beperking(en).

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag een EMS of SensoPro workout willen of een kijkje willen komen nemen op 29 oktober? Neem dan contact op met [email protected] Je bent van harte welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen