Coachavond meidensport Johan Cruyff College

Foto: Deltatalent

Meidenvoetbal is steeds meer in trek. Dit vraagt dan ook om meer kennis over het onderwerp. Daarom organiseert Deltalent op 12 december een gratis coachavond voor bestuurders en trainers/coaches in West-Brabant en Zeeland.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en zijn welkom bij het Johan Cruyff College, Knipplein 11 te Roosendaal van 19.30 tot 21.00 uur.

Tranen en coachen van meidenvoetbal

De coachavond staat in het teken van het delen van kennis met betrekking tot het trainen en coachen van meidenvoetbal. Met het doel om het meidenvoetbal in West-Brabant en Zeeland te verbeteren. Robert Maaskant, oud-voetbaltrainer, en Errol Sint Jago, coach van Deltalent, zijn de gastsprekers. Robert reikt oefenstof aan en gaat dieper in op andere aspecten van meidenvoetbal. Errol blikt terug op de afgelopen periode en kijkt daarbij ook vooruit naar de toekomst.

Geïnteresseerden die in het bestuur zitten van een vereniging en/of trainer zijn, kunnen zich aanmelden door te mailen naar [email protected]. Het is mogelijk om meerdere mensen tegelijkertijd aan te melden. Voeg bij de aanmeldmail toe om hoeveel personen het gaat. Er zijn geen kosten verbonden aan deze informatieve avond. Mail voor vragen en meer informatie naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen