Herstel Bristol/Osaka na verloren bekerwedstrijd

De heren van Bristol/Osaka hebben zich licht hersteld van de dreun van de bekerwedstrijd.

Woensdag was de hekkensluiter te gast in sporthal de Roos. Brabantia was afgereisd met drie jeugdspelers. In de eerste 25 minuten konden de bezoekers het nog aardig bijbenen. De teller bleef steken op 2-1. In de tweede helft brak het verzet van de gasten en liep de koploper uit naar een riante 9-1 overwinning.

Op 14 maart speelt Bristol/Osaka hun allerlaatste wedstrijd in Roosendaal. Wil je het team komen aanmoedigen? Om 21:15 beginnen ze aan de laatste minuten in de Roos tegen ZVG/Gagemax 2. Daarna staan drie uitwedstrijden op het programma. Tegen de nummer 2: Gestel, nummer 3 Kawin en de nummer 4 Totelos.