Bristoldames stelt orde op zaken

Ging het een week eerder nog zeer moeizaam tijdens de competitiewedstrijd tegen Victoria. Afgelopen maandag stelde de dames van Bristol orde op zaken, en voetbalde zich zonder zorgen richting de volgende bekerronde.

Met een debutant binnen de selectie was de wedstrijd eigenlijk al binnen 25 minuten gespeeld. Oranje international Corina Luijks zette de Roosendalers binnen twee minuten op voorsprong. De gasten moesten nu direct uit hun schulp komen en hun verdedigende taak verlaten. Konden ze een week eerder nog vanuit de counter spelen nu was er direct veel ruimte. Pas diep in de tweede helft was er een korte opleving van de gasten omdat Bristol de teugels wat liet veren. Maar de eindspurt werd nog even ingezet, en uiteindelijk werd met een 3-9 de kwartfinale bereikt.

Doelpuntenmakers: Ashley de Bie 3x, Corina Luijks en Naomi Pesman 2x. Cecile Herk en Daphne Troost troffen beiden 1x het doel.

Wil je ook topzaalvoetbal gaan spelen? Binnenkort zijn er weer selectietrainingen voor het nieuwe seizoen. Met je aan via de Bristol website.