Bristol kan maandagavond kampioen worden

Bristol had afgelopen week een zeer lastige wedstrijd in Eindhoven. Tegenstander Totelos bleek een stugge opponent te zijn. Door een snelle voorsprong van Bristol kwamen de studenten toch tot een 2-2 ruststand.

Deze stand bleef lang staan tot 6 minuten voor tijd. De Roosendalers hadden al het geluk van de wereld. Totelos miste voor open goal, en enkel keren werd de paal en lat geraakt. De gasten wilde alles op alles zetten om de punten thuis te houden. Door messcherpe counters wist de aanstaande kampioen in een snel tempo de wedstrijd te beslissen.

Door de misstap van de enige concurrent Kawin heeft Bristol uit de laatste drie wedstrijden één overwinning nodig. Maandag willen de jongens deze het liefst meteen pakken. Dan zal het gestaakte duel met een 1-1 stand worden hervat. De eerste vijf minuten moet men deze overbruggen met een veldspeler minder.