Individueel en doelgericht trainen

Jouw Personal Trainer, gevestigd aan De Stok in Roosendaal, kan je helpen jouw gezondheidsdoel te bepalen én te bereiken. Een van de trainingsmogelijkheden is sinds kort de SensoProtrainer.

Wat is de SensoProtrainer?

  • Effectief en efficiënt, je traint namelijk je hele lichaam met maximale spieractiviteit.
  • Individueel en doelgericht, er zijn namelijk trainingsprogramma’s voor topniveau, recreatiefniveau, fitness, revalidatie, etc.
  • Interactieve video training met “jouw coördinatie trainer”, de uitgebreide range of trainingsvideo’s houden je gemotiveerd en helpen je de gestelde doelen te behalen.

Het swingboard

De SensoPro trainer bestaat uit een swingboard dat zowel los als vast te gebruiken is (bekijk de video).

Door dat swingboard ben je continue bezig om je stabiliteit te trainen tijdens de oefeningen. Er kan getraind worden door middel van elastische banden op drie verschillende niveaus qua weerstand. Ook kunnen de elastische banden gebruikt worden om steun te bieden tijdens balans verstoringen. Het kloppend hart van de SensoPro trainer is de Video trainer (zie video hieronder). Het videosysteem zit direct op het apparaat gemonteerd. Door middel van het systeem wordt de klant tijdens zijn training begeleid en gestimuleerd. Door het videosysteem kan een klant volledig zelfstandig trainen.

Het videosysteem bestaat uit 39 verschillende trainingsprogramma’s met video’s. Verdeelt over de categorieën: revalidatie, gezondheid, fitness en pro. Elk trainingsprogramma wordt volledig meegedaan op het videosysteem. Je ziet de uitvoering van de oefeningen van achter en van opzij.

  • Wilt u meer informatie, of een afspraak maken om de SensoPro te ervaren? Neem dan contact op met Jouw-Personal trainer via [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen