NK Wielrennen gestart in Nispen te samen met de wielerkoers van “De Heerlijkheid”

Om 11:00 uur startte de vrouwelijke wielrensters met de groepen voor te stellen en een handtekening achter de inschrijving te plaatsen. Dit gebeurde allemaal voor de kerk van Nispen. De start was ook voor de kerk.

Puk Moonen een van de favorieten was nergens te vinden maar toch maakte ze op tijd de acte de préséance. Om 12:00 uur was de start met daar aan vast een Roosendaals Kwartierke 12:15 dus. En daar gingen ze met twee ronden om Nispen dus twee keer door de dorpsstraat en van daar richting Kruisland Steenbergen om daarna in Woensdrecht over de finishlijn te rijden. Als eerste ging over de meet wielrenster Chantal Blaak en prolongeert daarmee haar Nederlandse titel. Elly Kuijpers werd 2e en Marianne Vos pakte de bronzen plak. Een hele prestatie en dat in een temperatuurtje van zo’n kleine 30 graden. Proficiat meiden.

In Nispen ging het verder om 14:00 uur startte de junioren heren even daar voor waren de amateurs sportklasse gestart. Om 16:15 uur werd het voorstellen der heren voor het NK Beloften Heren.

Tekst en beeld door Ad Verbiest (zie Fotoserie hierboven)

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen