Draai brengt beste startveld in Tempo-Team dameskoers!

Foto: Ad Verbiest / Objectief Bekeken

De 39e editie van De Draai belooft een waar spektakel te worden op meerdere vlakken. Zeker wanneer we kijken naar het startveld van wereldklasse in de dameskoers.

Startveld van wereldklasse

De Nederlandse rensters vormen een belangrijk deel van de wereldtop. We zijn bijzonder blij met de komst van Marianne Vos, Chantal Blaak en Sophie de Boer. Marianne Vos, winnaar van de BeNe Ladies Tour 2018, laat zien over een uitstekende vorm te beschikken. Maar ook Sophie de Boer en Chantal Blaak hebben al diverse keren van zich laten. Voeg daarbij internationale  toppers zoals onder andere Catherine Colyn, Jeannie Blakemore en Debora Silvestri en het belooft weer een groot spektakel te worden op de Kade in Roosendaal!

Tempo-Team en Dames elite slaan wederom handen ineen!

Na het doorslaande succes van vorig jaar is Tempo-Team voor de derde keer trotse hoofdsponsor van het damesklassement. Tempo-Team is voorstander om meer vrouwen op de pedalen te krijgen en is blij om te zien dat het vrouwenwielrennen wint aan populariteit. Bij ons speerpunt ‘local for local’ hoort ook onze inzet voor lokale initiatieven en evenementen. Ons Tempo-Team hart gaat sneller kloppen voor een groot regionaal event als de Draai van de Kaai. In het kader van ons motto ‘doe meer’ is het onze mentaliteit om altijd een stapje harder te zetten, dit doen wij ook voor de Draai, aldus operationeel manager Kim van den Broek.

Maandag 6 augustus om 15.40 uur verschijnen de dames aan de start om 60 km lang alles te geven. Jullie komen ze toch aanmoedigen? Bestel je online ticket via www.dedraai.nl/tickets.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen