2e editie THOR Winterchallenge 2019

Foto: Public Domain / Pixabay

Op zaterdag 19 januari organiseert THOR alweer de 2e editie van hun THOR Winterchallenge.

Dit jaar wordt er weer flink uitgepakt met al hetgeen wat de sportvereniging te bieden heeft. Wandelen, Nordic Walking en hardlopen zijn natuurlijk de onderdelen die het meest voor zich spreken bij onze vereniging.

Verschillende afstanden

Voor deze groepen zijn er dan ook weer leuke en uitdagende routes uitgezet, van 6-10-17 en 25 km. De start is van onze schitterende atletiekbaan richting de Ruchpense heide en bossen. Met rust punten bij het T-huis en de Posthoorn te Ruchpen.

Net begonnen of nog geheel niet, dat maakt niet uit. Er is deze morgen een GRATIS start-up training. Meld je aan en wie weet zien we je terug aan de start van de Halve Marathon van Roosendaal!? De jeugd komt echter ook volop aan hun trekken deze ochtend! Er zijn twee afstanden die gelopen kunnen worden. Namelijk +/- 1500 m en +/- 3000m. Ook zij starten vanaf onze atletiekbaan richting de bossen. Eindpunt is het T-huis alwaar de kinderen getrakteerd zullen worden op warme chocolademelk. Van hier gaan ze terug naar onze accommodatie waar nog een OBSTAClE RUN is uitgezet die genomen kan worden.

Voor al deze lopers is er een goede verzorging aanwezig in de vorm van EHBO-ers, fruit en water bij de finish en op de rustpunten. Ook dit jaar worden we weer ondersteund op de routes door enkele
mountainbikers van de “kaaimannen”. Zij zullen op de routes fietsen ter controle en ondersteuning van de deelnemers.

Geen zin in om een “heel” eind te gaan lopen? Kom dan naar ons THOR-honk voor een lekkere kop koffie, thee of soep en ga een leuk spelletje Jeu de Boules spelen met vrienden of familie. Onze banen zijn voor deze dag in tip top conditie gemaakt.

Inschrijven

De kosten van deze deelname is voor wandelaars en lopers is 4,- en kinderen 2,-. Elke deelnemer krijgt hierbij een gratis consumptie.

  • Op www.inschrijven.nl kan men zich voorinschrijven per onderdeel tot en met 18 januari 2019. Bezoek voor meer informatie ook cd website www.thor-roosendaal.nl of de facebook pagina.
'

Reacties

article
58314
Op zaterdag 19 januari organiseert THOR alweer de 2e editie van hun THOR Winterchallenge. Dit
https://roosendaal.nieuws.nl/sport/58314/2e-editie-thor-winterchallenge-2019/
2019-01-15T15:10:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2016/04/11081051/hardlopen-schoenen.jpg
sport