Bristol spelen halve finale beker!

Foto: Bristol

Woensdag 13 februari kunnen onze dames geschiedenis schrijven door de finale van de district beker te bereiken. Het zou een unieke prestatie voor de Bristol dames.  In de geschiedenis van het dameszaalvoetbal zouden zij als Roosendaalse vereniging de eerste zijn.

Alle teams in de bekercompetitie zijn voor de Roosendaalse dames nieuw. Aangezien alle tegenstanders uitkomen in zuid 1, en er dit jaar voor gekozen is door de KNVB om Bristol in dit district te laten spelen is het van beiden teams niet in te schatten hoe de krachtverhouding is. De dames hebben de top twee van de competitie van zuid 1 uitgeschakeld, maar van onderschatting mag natuurlijk geen sprake zijn.

Om de finale te bereiken zal er eerst afgerekend moeten worden met Fc Eindhoven. Kom daarom de dames supporteren in sporthal de Roos.

Mocht de finale worden gehaald dan is de tegenstander al bekend. Brabantia wist met 1-2 te winnen van DOSL en bezet in de reguleren competitie de derde plaats. De finale is op maandag 25 maart in de Atlanta hal te Veldhoven.

'

Reacties

article
58447
Woensdag 13 februari kunnen onze dames geschiedenis schrijven door de finale van de district beker
https://roosendaal.nieuws.nl/sport/58447/bristol-spelen-halve-finale-beker/
2019-02-01T09:39:38+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2019/02/01114157/HANS.jpg
sport