Bristol weet niet te winnen van Kyuipers

Afgelopen vrijdag was de nummer drie op bezoek in Rucphen. Kyuipers is een geduchte tegenstander die tijdens het eerste duel korte metten maakte van Bristol.

In een zeer boeiend duel ging het zeker in de eerste helft gelijkwaardig op. Tot twee keer toe kwamen de gasten op voorsprong. Het was Damiano Vauda die de 1-2 binnenschoot, en in het fluitsignaal voor de rust was het Yazid Shril die nog net de 2-2 tussen de palen schoot. In het tweede bedrijf kreeg Bristol een ongelukkige vrije tap tegen. Het publiek zat nog niet op de tribune of de knikker werd hard achter Scot Colkin geschoten. Verder kwamen weer op opeen stapeling van fouten in de verdediging waardoor de gasten snel uitliepen vaan 2-4. Rick de Jong bracht nog beetje hoop door de aansluiting te scoren, maar verder dan dat zou de thuisploeg niet komen. Kyuipers bezorgde dankzij een tien meter trap voor een verdere uitloop waardoor de ban doorbroken was. Wat Bristol ook nog probeerde het leer wilde niet kleven in de touwen.

Bristol blijft nog steeds nummer laatst. Lijfsbehoud zal nu moeten komen tegen de tegenstanders Madereros en Brasil thuis. Die wedstrijden moeten gewonnen worden voor lijfsbehoud in de 1e divisie.