De grootste sneeuwspeeltuin van de Benelux is geopend

Foto: Skidôme

Op woensdag 3 april is de grootste en koelste sneeuwspeeltuin van de Benelux feestelijk geopend bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen.

Skidôme nodigde stichting Máscura en zorgboerderij De la Vie uit om kinderen die ernstig of langdurig ziek zijn en kinderen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. De kinderen konden hun geluk niet op tijdens de geslaagde opening van Kiddies Kids Klup!

De officiële opening van Kiddies Kids Klup
Op woensdag 3 april werd de grootste sneeuwspeeltuin van de Benelux feestelijk geopend met Kiddie en zijn vriendjes en vriendinnetjes. Kiddie is de allergrootste en vrolijkste kindervriend van Skidôme. De middag werd feestelijk geopend met een gezamenlijke warming-up. Verder mochten de kids de hele middag spelen, dansen, wedstrijdjes houden en op de foto met Kiddie. Er was zelfs een sleewedstrijd waarbij de winnaars toffe prijzen hebben gewonnen!

Een onvergetelijke middag bij Skidôme

Skidôme vindt het belangrijk dat iedereen van de magie van sneeuw kan genieten. Daarom heeft Skidôme stichting Máscura en zorgboerderij De la Vie uitgenodigd om met een groep kinderen te komen spelen in de sneeuw. Stichting Máscura is een stichting die ernstig, langdurig of chronisch zieken van alle leeftijden op een bijzondere manier wil verrassen. Zorgboerderij De la Vie is een organisatie die zich richt op kinderen en volwassenen met een beperking. Het doel van deze dag was om deze kinderen een waanzinnige middag te bezorgen en dat is zeker gelukt!

Iedere middag sneeuwpret

Op de pistes bij Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen woont de allergrootste en vrolijkste kindervriend in de kraakverse sneeuw van Skidôme. Zijn naam is Kiddie en hij woont in zijn eigen iglo. Tijdens het winterseizoen houdt hij hier een winterslaap, zodat hij in de zomerperiode genoeg energie heeft om te spelen als een pro! Vanaf 1  april tot en met 30 september kunnen kinderen iedere middag kunnen spelen van 14:00 tot en met 17:00 uur. Kiddie is er iedere woensdagmiddag om met al zijn vriendjes en vriendinnetjes samen veel sneeuwplezier te beleven. Kiddie kan niet wachten tot het zover is. Kiddieland is niet zomaar benoemd tot de grootste en koelste sneeuwspeeltuin van de Benelux. Spelen in de sneeuw met vriendjes en vriendinnetjes maakt dit uitje onvergetelijk. Het sneeuwparadijs is alleen geopend in de zomermaanden om ook in de zomer de kinderen spelenderwijs kennis te laten maken en plezier te beleven met de sneeuw.

'

Reacties

article
58994
Op woensdag 3 april is de grootste en koelste sneeuwspeeltuin van de Benelux feestelijk geopend
https://roosendaal.nieuws.nl/sport/58994/de-grootste-sneeuwspeeltuin-van-de-benelux-is-geopend/
2019-04-10T08:12:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2019/04/10101147/image003-2.jpg
sport