Kinderloop tijdens Samenloop voor Hoop Roosendaal

Foto: Public Domain / Pixabay

Samenloop voor Hoop in Roosendaal organiseert naast de volwassen 24-uurs samenloop op zaterdag 15 en zondag 16 juni ook een Kinderloop voor Hoop.

Speciaal voor de kinderen is de Kinderloop opgenomen in het programma. De Kinderloop is op zondagochtend 16 juni en het kinderprogramma start rond 10:00 uur met muziek en leuke activiteiten, de kinderloop zelf is van 10:30 uur tot 11:30 uur.

Jaarlijks krijgen 550 kinderen in Nederland de diagnose kanker. Daarnaast krijgen veel kinderen te maken met kanker door ziekte van iemand die ze heel nabij is, één van de ouders of grootouders of vrienden. Om heel bewust stil te staan bij al deze kinderen houdt de Stichting Samenloop voor Hoop een Kinderloop. Deze loop vindt plaats naast de traditionele 24-uurs samenloop voor volwassen teams.

Wil je ook deelnemen?

Het inschrijfgeld voor de kinderloop is € 3,00. Aanmelden kan individueel, samen met familieleden of in een team, via www.samenloopvoorhoop.nl/roosendaal. Iedere deelnemer krijgt een t-shirt. Studenten van Fontys Hogeschool helpen bij de organisatie van de Kinderloop en de activiteiten daar omheen, er is die ochtend veel te beleven voor de kinderen! Het is de bedoeling dat kinderen zich laten sponsoren door bijvoorbeeld opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren en andere vrienden en bekenden. Ze kunnen klusjes doen, zoals lege flessen inzamelen of oud papier ophalen. Er is van alles mogelijk!

De Samenloop voor Hoop Roosendaal

Op 15 en 16 juni 2019 is de Samenloop voor Hoop in Roosendaal op de Wielerexperience Roosendaal. De Samenloop start op 15 juni om 15:00 uur en wandelen tot 16 juni 15:00 uur. Dan wordt ook de opbrengst bekend gemaakt. Tijdens de KinderLoop wandelen de kinderen van half elf tot half twaalf over het SamenLoop parcours.

Deelname aan de kinderloop kost € 3,00. Kinderen mogen zich ook laten sponsoren om zo geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Ook kunnen ze geld ophalen met leuke zelfbedachte acties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen