Vacature Verzorgende IG intramuraal

Foto: Public Domain CC0

Voor een enthousiast en divers team in Roosendaal zoeken wij een Verzorgende IG die intramuraal aan de slag wil gaan. Ben jij een Verzorgende en op zoek naar een gezellig team, reageer dan meteen!

Voor een divers team met zowel jonge als ervaren krachten zijn wij per direct op zoek naar een Verzorgende IG intramuraal. Je zal de verpleegtechnische handelingen verrichten bij mensen met zowel lichte als zware zorgindicaties, de indicaties zijn dus zeer uiteenlopend.

In de gebouwen heerst het zogenaamde thuisconcept, wat betekent dat de bewoners geheel naar eigen smaak de kamers kunnen inrichten. Dit bespoedigt de algehele tevredenheid onder de bewoners!

Past deze vacature bij jou? Reageer dan gelijk even! Een sollicitatiebrief is niet nodig.

Om de functie goed te kunnen uitvoeren zal je moeten voldoen aan de volgende punten:

  • Respect en begrip voor de kernwaarden van de organisatie;
  • Affiniteit met ouderen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Diploma Verzorgende IG;
  • BIG geregistreerd.

Wil jij je als verzorgende blijven ontwikkelen in jouw vakgebied en wil je daarbij de nodige opleidingen blijven volgen?
Dan zijn onze opdrachtgever en jij wellicht een match. Het betreft een functie van 24 uur.

Naast het feit dat je komt te werken in een collegiaal team is het salaris conform de CAO VVT.

De locatie maakt onderdeel uit van een grote zorginstelling. Rondom en tussen de woongebouwen is ruimte voor een wandeling naar bijvoorbeeld het sfeervolle restaurant. Veel van de ouderen nuttigen hier dan ook vaak één van hun maaltijden en komen hier samen voor gezelligheid.

Het team kan beschreven worden als een enthousiast en divers gezelschap. Jonge en ervaren krachten maken hier gezamenlijk de dienst uit. Zij werken op een prettige manier met elkaar samen en als nieuweling zal je je vanaf de eerste dag opgenomen voelen in het team.

Voor deze vacature geldt alleen bij Twiglers een startbonus. Start je bij deze werkgever? Laat het ons direct weten en ontvang je shoptegoed van € 350* voor onze shop. Meer weten? www.twiglers.com/shop

Cookieinstellingen