Vacature verpleegkundige niveau 4 of 5

Foto: Pixabay

Voor een vacature in Roosendaal zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige voor 24 tot 28 uur die graag wil werken met psychogeriatrische cliënten.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige die het team komt versterken. Je zal komen te werken op een locatie voor PG patiënten waar nauw wordt samengewerkt met de mantelzorgers. De zorg die je gaat verlenen, is gebaseerd op het individueel opgestelde zorgleefplan. Gebruikmakend van dit zorgleefplan evalueer je de gestelde doelen en stelt deze bij waar nodig. Naast de verpleegtechnische handelingen die je verricht, begeleid je stagiaires en draag je kennis en vaardigheden over aan je collega’s.

In het kleine woonzorgcentrum biedt men belevingsgerichte zorg, waarbij rekening wordt gehouden met iemands persoonlijkheid en met zijn of haar beleving van de situatie. Hierdoor heeft iedere bewoner een unieke benaderingswijze.

Lijkt jou dit wat? Reageer dan direct en stuur onze consulent een bericht!

Om de functie goed uit te voeren, verwachten wij de volgens zaken:

  • Je bent zelfstandig en proactief ingesteld;
  • Ook samenwerking gaat jou goed af;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie;
  • Affiniteit met ouderen;
  • Een diploma Verpleegkunde niveau 4 of 5.

Het dienstverband waarvoor je wordt aangenomen kan variëren van 24 tot 28 uur en het salaris zal conform de CAO-VVT zijn.

Tevens bieden wij jou de mogelijkheid tot het verder ontwikkelen van je competenties in de vorm van bijscholing. Niet onbelangrijk, in de organisatie is ruimte voor eigen inbreng en dit wordt ook op prijs gesteld.

Onze opdrachtgever is een organisatie die haar cliënten een brede dienstverlening biedt, variërend van intensieve zorg tot comfort en gemak. Er wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de kwaliteit van leven, wat betekent dat men inspeelt op de individuele verschillen in leefstijl, interesses en de persoonlijke wensen. De instelling verleent zorg in de woonzorgcentra maar ook aan huis.

In de kleinschalige locatie in Roosendaal heerst een rustige sfeer en is veel contact met de familieleden van de dementerende ouderen. In samenspraak met de familieleden wordt een fijne leefomgeving gecreërd voor de cliënt.

Voor deze vacature geldt alleen bij Twiglers een startbonus. Start je bij deze werkgever? Laat het ons direct weten en ontvang je shoptegoed van € 350* voor onze shop. Meer weten? www.twiglers.com/shop

Cookieinstellingen