‘Familie Demood’ zoekt Roosendaalse familieportretten

Foto: Pexels

Op 14 maart was de kick-off van Familie Demood een groot succes. Meer dan 50  geïnteresseerden uit Roosendaal en omstreken dachten mee en leerde over hoe een  horrorervaring gebouwd kan worden. En dat stukje wordt nu langzamerhand écht  werkelijkheid, en daar kunnen ze jullie hulp goed bij gebruiken. 

“Dat zoveel hulp zich gelijk zou aanmelden, had ik nooit gedacht!”, aldus een enthousiaste  Sofie Dielemans, dromer en bedenker van het project. “We hebben naast de kick-off  inmiddels 2 brainstorms gehad op de locatie, en we starten aankomende maand met het bouwen van het huis en het goed doordacht uitschrijven van het verhaal”. Een kleine spoiler  kan het team al geven:  

Familie Demood betrekt een nieuw huis in Roosendaal dat al jarenlang leeg heeft gestaan,  vol hoop op rust en geluk. Maar al snel ontdekken ze dat het huis een duistere kant heeft,  overschaduwd door een onheilspellende sfeer. Vastbesloten om het mysterie op te lossen, roepen ze de hulp in van paranormale onderzoekers. Het verhaal onthult een  huiveringwekkende ervaring waarin werkelijkheid en bovennatuurlijke verschijnselen  vervagen. Te midden van deze spannende gebeurtenissen werpt dit verhaal niet enkel een schijnwerper op de angstaanjagende ontmoetingen van Familie Demood, maar ook op de  rijke geschiedenis van de Roosendaalse Families die de stad hebben gevormd.  

Op zoek naar Roosendaalse Familieportretten en verhalen 

Om het verhaal een uniek Roosendaals tintje te geven, is Familie Demood op zoek naar oude familieportretten en unieke verhalen van Roosendalers “die krijgen een mooie plek in  het huis en worden waar kan op een unieke wijze geïntegreerd in het verhaal” aldus Sofie.  

Dus heb jij een mooi oud familieportret? Een grijs-witte mooie foto van vroeger? Wellicht  een uniek verhaal? Stuur het op (scan het in) of geef het af bij Familie Demood!  

Geïnteresseerden kunnen een foto toesturen naar [email protected] of afgeven in  de brievenbus bij Boulevard 166 in Roosendaal.  

Familie Demood is een inititiatief van Sofie Dielemans i.s.m. The Clash, Outer Space  Collective en Bureau Maekers. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen