contact

Kopij, persbericht, nieuws, foto’s of vragen over advertenties? Op deze pagina lees je alles wat je weten moet over het aanleveren van content. Ons mailadres is [email protected], maar je kunt ook het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Ook is onze redactie te bereiken via Whatsapp 06-16286102!

Persberichten

Heeft jouw organisatie of vereniging iets te melden? Zet [email protected] op jullie perslijst. Omdat we meer kopij ontvangen dan we kunnen plaatsen, is het sturen van een persbericht geen garantie voor plaatsing. We proberen wel evenredig aandacht te besteden aan al het moois dat de gemeente Roosendaal te bieden heeft, of dat nu is op het gebied van sport, cultuur of welk ander vlak dan ook.

Mensen zijn visueel ingesteld. Een berichtje mét foto trekt dan ook meer bezoekers dan een kaal stukje tekst. Stuur daarom liefst 1 tot 5 foto’s mee. Vermeld wie de fotograaf is en of de foto rechtenvrij is (en dus door ons gebruikt mag worden).

Tip de redactie!

Misschien heb je een tip voor de redactie. Een onderwerp dat we over het hoofd zien, een leuk/interessant/opvallend nieuwtje dat je hebt opgevangen? Zolang het gaat om ‘iets’ in de gemeente Roosendaal, horen we het graag. Dus zeker ook zaken die zich afspelen in Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle of Moerstraten. Schrijf de tekst van het bericht eerst in bijvoorbeeld Word of als e-mail en kopieer het daarna in het tekstvak om te voorkomen dat de website bij een refresh-actie het formulier leeg maakt.

redactie nieuws

Beeldbank

Sommige onderwerpen komen vaker terug. Nieuws wil je zo snel mogelijk brengen, maar een bericht zonder plaatje wordt amper gelezen. Het zou ons enorm helpen als we op dat moment in onze beeldbank kunnen zoeken naar een passend plaatje.

We zijn daarom op zoek naar mensen die foto’s willen aanleveren voor de beeldbank. Wat je er voor terugkrijgt? Naamsvermelding en eeuwige roem op het moment dat we je foto gebruiken…

Voor de beeldbank is 4,5 MB per foto de maximale grootte (dat kan de redactie eventueel voor je aanpassen). Je mag zoveel foto’s insturen als je wilt. Gebruik daarvoor ons mailadres [email protected]. Als het gaat om meerdere foto’s: gebruik wetransfer.com voor het verzenden van je bestanden (geen account nodig). NB: we zijn dus óók enorm blij met een paadje bij het Rozenven, een cafeetje in Heerle, een plaatsnaambordje of richtingaanwijzer. Wees creatief!

Adverteerders

Bedrijven kunnen op verschillende manieren adverteren op onze site. Van een vermelding in de bedrijvengids tot een advertorial, en van een banner tot een grotere advertentie. Neem contact op met [email protected] of bel naar 06 – 36 11 53 48 om de verschillende mogelijkheden (en de bijbehorende tarieven) te bespreken.

 

Neem contact op

 • Voer hier een korte titel in die mensen moet uitnodigen om het bericht te gaan lezen (trigger), maximaal 30 tekens.
 • Voer hier een korte tekt in die extra uitleg geeft over het bericht, maximaal 50 tekens.
 • Geef hier de gewenste plaatsingsdatum aan, is dit niet ingevuld, dan gaan wij er vanuit dat je het bericht zo snel mogelijk gepubliceerd wilt hebben.
  DD slash MM slash JJJJ
 • Dit is het resterende stuk tekst dat in de publicatie wordt weergegeven, maximaal 1000 tekens
 • Niet verplicht, maar een liggende foto van minimaal 715 x 408 pixels (16:9) is hier zeer gewenst. Voegt u géén foto toe dan komt het bericht niet op de Homepagina van de website en alleen in de door u gewenste categorie te staan. LET OP! Op foto's berust copyright, is de foto niet van u zelf? Vraag dan altijd aan de fotograaf of de foto gepubliceerd mag worden en of er een vermelding bij de foto geplaatst moet worden of dat de foto vrij van rechten is! Roosendaal.nieuws.nl legt eventuele claims direct terug bij de invoerder van het bericht en is hiervoor niet aansprakelijk.
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Geef hier je naam, zodat wij weten van wie het bericht afkomstig is
 • Geef hier uw e-mailadres zodat wij u ook via de mail kunnen bereiken voor het geval dit nodig mocht zijn. (Deze informatie wordt niet voor commerciële of marketingdoeleinden gebruikt!)
 • Geef hier de website aan waarop eventuele extra informatie is te vinden. (Deze link kan eventueel toegevoegd worden aan het bericht)
 • Geef hier je telefoonnummer, bij eventuele vragen kunnen wij contact met u opnemen.