Felicitaties voor 65-jarig bruidspaar

Het echtpaar van den Berg-Meijer, viert hun 65-jarig huwelijksjubileum. Locoburgemeester Sanneke Vermeulen bezoekt hen hiervoor op 29 juni om 14.15 uur om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren met hun briljanten huwelijk.

De heer van den Berg (92) en mevrouw van den Berg-Meijer (84) zijn respectievelijk geboren in Muiden en Haarlem. Ze trouwden op 9 juli 1959 en kregen drie kinderen. Inmiddels heeft het echtpaar ook 2 kleinkinderen, waar ze met volle teugen van genieten vooral als ze weer in Roosendaal zijn.

Meneer heeft bij Shell gewerkt in een erg verantwoordelijke baan. Vanwege het beleid moest er elke vier jaar doorgestroomd worden naar een andere baan. Daardoor heeft het echtpaar veel van Nederland en het buitenland gezien. Na de studie van de kinderen, vonden ze het belangrijk dat er een vast plekje gezocht werd en hebben ze gekozen voor Roosendaal waar ze naar eigen zeggen, heerlijk wonen.

Mevrouw is na het behalen van de MULO terecht gekomen als secretaresse bij een uitgeverij, waarbij ze via diverse avondstudies, mogelijk gemaakt door haar werkgever, een hele leuke baan heeft gehad.

Het echtpaar heeft afgelopen zondag 23 juni met de familie enorm genoten van het feest, dat ter gelegenheid van hun briljanten huwelijksjubileum werd gehouden. Vandaag, op 29 juni, vindt er nog een kleine bescheiden bijeenkomst plaats in het Sint Elisabeth. Het echtpaar geniet enorm van de vele felicitaties die ze krijgen en van de warme momenten die ze momenteel beleven. Daar zijn ze iedereen enorm dankbaar voor.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen