Sportgala Roosendaal in een nieuw jasje

Foto: www.sportgalaroosendaal.nl

Op 18 maart vindt in Schouwburg de Kring het Sportgala Roosendaal 2015 plaats. Hèt moment waarop bijzondere sportprestaties van verenigingen en individuele sporters uit de gemeente Roosendaal worden uitgelicht. Ook zullen wederom de verkiezingen plaatsvinden van sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar en wordt er opnieuw een talent van het jaar verkozen.

De avond zal, in tegenstelling tot de vorige edities, een volledig andere opzet krijgen. Voorzitter van het Sportgala Roosendaal Robert Schuurman: “de vorige edities van het Sportgala kenden een wat statisch karakter. Alle sporters werden min of meer gedwongen een hele avond in hun stoel te blijven zitten, behoudens het moment van hun huldiging. Daar werd niet iedereen heel blij van. De huldigingen van sporters en ploegen blijven uiteraard overeind, alsook de verkiezingen van sportman, sportvrouw, sportploeg en talent.  Maar gedurende de avond zal er in de foyer een interactief programma plaatsvinden, waarbij alle aanwezigen de gelegenheid krijgen om naast de ‘formele’ activiteiten ook andere sporten en sporters  van heel dichtbij mee te maken.”

Over de inhoud wil Robert Schuurman nu nog niet te veel kwijt: “het bestuur van het Sportgala is nu bezig met een nadere invulling van het programma. Wat we al wel kunnen zeggen is dat Angelique Willems, evenals voorgaande jaren, de presentatie van het Sportgala zal verzorgen. Het bestuur is ook in gesprek met een zeer bekende voormalig  topsporter om het sportgala dit jaar samen met haar te presenteren. En wellicht krijgt deze ‘mystery guest’ nog wel meer te doen”.
Ook bedrijven die “iets” met sport hebben nadrukkelijk wordt gevraagd te bezien of ze een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren aan het programma. Daar zal dan wel een bescheiden sponsorbijdrage voor gevraagd worden. Meer informatie over het Sportgala kan worden opgevraagd via het e-mail adres [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen