112

Bedrijfspand Ettenseweg gesloten vanwege drugsvondst

Burgemeester Niederer sluit opnieuw een pand in de strijd tegen drugs. Dit keer gaat het om een bedrijfspand aan de Ettenseweg die voor een half jaar op slot gaat

Tijdens een strafrechtelijk onderzoek, gericht op internationale handel in verdovende middelen, stuitte de politie in Roosendaal op de drugs en wapens. Dat gebeurde op 9 mei 2017 toen rechercheurs het bedrijfspand aan de Ettenseweg binnen gingen. Uit het politierapport blijkt dat er in het bedrijfspand drie auto’s zijn aangetroffen, die geprepareerd waren met verborgen ruimten. Er werd ruim twaalf kilo hennep en ruim negen kilo hasj gevonden en in beslag genomen. Deze verdovende middelen zijn door de politie positief getest op de werkzame stof THC.

Verder laat de politie weten dat er ook wapens in het bedrijfspand werden aangetroffen. Het ging daarbij om een vuurwapen, uitklapbaar mes en twee ploertendoders. Tot slot werden ook nog goederen gevonden (tassen, sealbags en sealapparaten) die verband kunnen houden met de handel in verdovende middelen. De sluiting gaat in op 10 juli 2017. Het bedrijfspand mag pas weer open op 10 januari 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen