112

Vernieling in de Potgieterlaan door vuurwerk; kind licht gewond

Foto: roosendaal.nieuws.nl cc by-sa-2.0

In de Potgieterlaan in Roosendaal is vanavond (24/12-2021) omstreeks 19.30 uur vuurwerk tegen een ruit van een woning ontploft.

Hierbij heeft een kind lichte verwondingen opgelopen door rondvliegend glas.

Kind gewond

Het kind is in het ziekenhuis behandeld aan lichte verwondingen en mocht daarna weer naar huis. De politie onderzoekt de zaak. Agenten doen momenteel buurtonderzoek en medewerkers van Forensische Opsporing doen, samen met een explosievenverkenner van de politie, onderzoek naar sporen.

Op dit moment is er niet meer informatie. Over de aanleiding is nog niets duidelijk. De politie neemt verklaringen af van getuigen en de bewoners. In verband met de privacy van de bewoners vermelden we verder geen details.

Getuigen gezocht
De politie roept mensen op die iets gezien of gehoord hebben, dat met dit incident verband kan houden, zich te melden via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Wanneer u informatie heeft maar die, om wat voor reden dan ook, niet persoonlijk met de politie wilt delen, dan kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem. Deze organisatie staat los van de politie, maar geeft wel uw informatie (gegarandeerd anoniem) door aan de politie. Meld Misdaad Anoniem is te bereiken via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000).

bron: politie.nl

Cookieinstellingen