112

Politie ontdekt brand in leegstaande woning in Roosendaal

Foto: Christian Traets - Eye4images

Aan de Industriestraat in Roosendaal heeft dinsdagnacht een brand gewoed. De brand woedde op de eerste verdieping van een leegstaande woning.

De brand werd door de politie ontdekt die in dezelfde straat acteerde op een melding. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. Uit voorzorg schaalde de brandweer op en kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. De brandweer had de brand snel onder controle, maar zij zijn nog enige tijd bezig geweest met nablussen. Uit voorzorg forceerde de brandweer de voordeur van een naastgelegen woning. De oorzaak van de brand is niet bekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Tijdens en na de brand is de politie nog drukdoende geweest met de melding waar zij oorspronkelijk voor in de straat waren. Bij meerdere leegstaande woningen deed de politie onderzoek. Nadat de brandweer klaar was met de brand, hebben zij voor de politie een deur van een leegstaande woning geforceerd. Daarna heeft de politie deze woning gecontroleerd. Ook bij een andere woning heeft de brandweer ervoor gezorgd dat de politie naar binnen kon. Wat de melding was en of er iemand is aangetroffen / aangehouden, is nog niet bekend.

Brandweer en politie waren ter plaatse in Roosendaal.

Foto’s: Christian Traets – Eye4images

Reacties

Cookieinstellingen