112

Wederom gewapende overval Shell tankstation Roosendaal

Foto: Jeroen Stuve - Eye4images

Aan de Antwerpseweg in Roosendaal is rond 19.40 uur een tankstation overvallen door een gewapende man met een zwarte bivakmuts. De politie stelt een onderzoek in.

Er raakte niemand gewond. De dader is er vandoor met onbekende buit. Op het moment van de overval waren er geen klanten in of rondom het tankstation.

De dader zou zijn verdwenen in de richting van het Vrouwenhof. Onduidelijk is of hij vervolgens met een vervoersmiddel er vandoor ging. Afgelopen maandag werd het tankstation aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal overvallen. In december 2017 werd hetzelfde tankstation aan de Antwerpsestraat overvallen.

Signalement

Van de dader is een signalement bekend. Het zou gaan om een man, ongeveer 1.70 meter lang met een slank postuur. Hij droeg een zwart bomberjack, een blauwe trainingsbroek met witte strepen aan de achterzijde bij de knieholte en zwarte sportschoenen. Verder droeg hij een bivakmuts. Zag u hem kort voor of kort na de overval? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Noem daarbij het zaaknummer 2022315488.

Specifieke getuige
Toen de overvaller de winkel verliet passeerde hij een man die de winkel binnen wilde gaan. Wij zijn op zoek naar deze man. U kunt contact opnemen via 0900-8844.

Foto’s: Jeroen Stuve – Eye4images

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen