Bristoldames bekeren verder

De dames moesten heel diep gaan om de tweede ronde van de beker te bereiken. Door ontzetten hard voor elkaar te werken werd het sterke Pernis 2 verslagen.

De dames van Bristol begonnen sterk aan de wedstrijd door een snelle combinatie van Corina Luijks schiet Naomi Pesman 0-1 binnen. Kort hierna schiet de spits Luijks de 0-2 binnen. Daarna zakt Bristol in en laten ze Pernis 2 voetballen. De gevaarlijkste speelster Corina Luijks word een paar keer flink onderuit gehaald en ook Naomi Pesmas werd hierin ook niet vergeten en word een paar keer goed geraakt! Mede dankzij de goede verdediging gingen de dames met een 0-2 de rust in. De 2e helft zijn de kansen meer voor Pernis 2 en halverwege de 2e helft scoort de Rotterdamse ploeg 1-2 binnen. Er word gegooid met vrije trappen door de scheids. Beide teams hebben kansen maar door goed keeperswerk van Britney  Mouws eindigt de wedstrijd in 2-1. De dames bekeren dus verder in de district beker west 2