MozaïekMarathon openluchttheater Nispen groot succes

Vrijdag legde burgemeester Niederer het eerste steentje op de verder nog lege theatermuur in de ‘Turftuin van Nispen’. Daarna stond Nispen vier dagen in het teken van de MozaïekMarathon.

Na de burgemeester was het de beurt aan de bovenbouwgroepen van basisschool De Linde. Vervolgens was elke plakker welkom. Er was muziek, het weer werkte mee. En de sfeer kon niet meer stuk toen het nieuws kwam dat het openluchttheater in de finale van de Brabantse Dorpen Derby zit. Dát is nog eens een motivatie!

Ontwerp

Kunstenares Marijke Maas maakte het ontwerp op basis van tekeningen van leerlingen van basisschool De Linde. Dat heeft geleid tot een kleurrijk geheel van regenbogen, dieren, muzieknoten, vlaggen en auto’s. Op Koningsdag zat de marathon erop. Hoeveel steentjes zouden er gelegd zijn?

Impressie dag 2

Boost voor ‘Heerlijcke Cultuur’

Nu is het een kwestie van afmaken. Fanatieke plakkers zijn bezig met de banken. Want pas als alles bedekt en gedroogd is, kan de wand worden ingevoegd. En daarmee komt het openluchttheater ‘Heerlijcke Cultuur’ een flinke stap dichterbij.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen