Viering 40-jarig bestaan Kringloper start in Etten-Leur en sluit af in Roosendaal

Foto: pixabay

Stichting De Kringloper, een inclusieve organisatie op het gebied van hergebruik, duurzaamheid en participatie, markeert met trots haar 40-jarig bestaan. De viering van het 40-jarig bestaan van Stichting De Kringloper begint met de opening van de feestweek bij het filiaal in Etten Leur en sluit af met een 2e hands modeshow bij het filiaal in Roosendaal. Er wordt een reeks van evenementen georganiseerd in deze feestweek. Ook is er een speciale middag voor kinderen.

Sinds haar oprichting in 1984 heeft Stichting De Kringloper zich toegewijd aan enerzijds het bevorderen van hergebruik en het verminderen van afval door het aanbieden van tweedehands goederen en anderzijds het stimuleren van participatie voor mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan. Daarmee heeft De Kringloper al 40 jaar een significante positieve impact op mens én milieu 

De start van de feestweek vindt plaats op maandag 25 maart aanstaande om 10.00 uur in het filiaal in de Kroonstraat 12, in Etten Leur. Dit bijzondere moment zal worden bijgewoond door Wethouder Ger de Weert en oud-directeur en oprichter van Stichting De Kringloper, Eric van de Ven.

Op zaterdag 30 maart om 13.00 uur wordt de feestweek afgesloten bij de vestiging in Roosendaal, Borchwerf 35C, met een unieke modeshow met 2e hands kleding. Met een diverse selectie van stijlen en merken, van vintage tot moderne stukken, zal deze modeshow de schoonheid en relevantie van tweedehands mode benadrukken, terwijl het ook een krachtig statement maakt ten gunste van milieubewustzijn. De modeshow zal worden geopend door Wethouder Klaar Koenraad. 

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de feestelijkheden bij te wonen en zich aan te sluiten bij de viering van 40 jaar De Kringloper. Voor meer informatie over De Kringloper en haar activiteiten kunt u terecht op www.kringloper.nl of neem contact op via [email protected] 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen