Even stoppen…en weer DOORGAAN!

Foto: Luelle Koop

Nee, echt gestopt ben ik niet. Al vond de weegschaal het eventjes genoeg twee weken geleden. Een dipje waarbij ik normaal had gezegd, bekijk het dan maar. Nu was het de kunst om door te gaan waar je mee bezig was ook al wil je alles omgooien. En dat gaf gelukkig weer resultaat afgelopen week.

Heb ik jullie weleens verteld hoe blij ik ben met Leroy als coach? In de afgelopen 4 maanden heeft hij mij geleerd om voor mezelf te kiezen, na het vallen weer opstaan, en vooral blijven genieten. En genieten heb ik zeker gedaan. Ik ben trots op de dagen dat ik de juiste keuzes maak. Trots op de dagen dat ik iets mindere keuzes maak maar het de volgende dag weer op kan pakken. En trots op het feit dat ik afscheid heb kunnen nemen van dingen of personen die niet bij de “nieuwe” Luelle passen. Blij met de vriendschappen die zijn behouden. Lieve vriendinnen die achter me staan en er op 8 april voor mij zullen zijn! Blij met de nieuwe vriendschappen die ik in een korte tijd heb mogen opbouwen!

Hoofdstuk afsluiten

Het finishgala op 8 april, ik kijk er naar uit! Maar toch zie ik er ook heel erg tegen op, je sluit tenslotte een hoofdstuk van coaching, training etc af. En wat dan? Hoe moet ik dan verder? Kan ik het dan alleen? Vragen die wekenlang in mijn hoofd hebben gespeeld maar ik heb er eindelijk antwoord op.
Doorgaan zoals ik nu doe. Drie keer per week trainen bij PhysiQ/Crossfit Zuid uiteraard (kan toch niet meer zonder al die lieve mensen en trainers). Mijn eet patroon is geen dieet, nooit geweest ook. Leroy heeft mij nooit verteld wat ik wel en niet mag eten. Ik heb dat patroon zelf ontwikkeld dus kan ik dat ook de rest van mijn leven volhouden. ‘Maar mag je dan nooit meer een frietje eten of een wijntje drinken?’ Natuurlijk wel. Wanneer ik de afgelopen maanden echt zin had in frietjes dan at ik dat ook gewoon, de volgende dag weer oppakken en doorgaan.

Nog even knallen tot 8 april! Zin in!

Christiaan en Luelle worden begeleid door CrossFit Zuid en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen