de voorbereidingen voor de finale zijn in volle gang.

de dag dat ik hoorde dat ik kandidaat was geworden van de afvalrace
Foto: monique thielen

De voorbereidingen voor de finale dag zijn in volle gang, we weten nog niet hoe de dag er uit gaat zien, maar we moeten vanaf 11 uur beschikbaar zijn en ’s avonds is het feestje, waar jullie je ook allemaal gratis voor kunnen aanmelden om dit samen met ons te vieren. Wij hebben van de week mooie nieuwe kleren gekregen zodat we extra mooi uit de verf komen.

Shoppen

Afgelopen vrijdag waren we bij de kleding sponsor LEF lifestyle & fashion ik ben wel meegeweest om te shoppen met Nadine en Rosanne. Deze winkel had nu nog niets voor mij dat was wel even lastig, maar ik ben heel erg trots op mezelf en we lopen allemaal ons eigen pad. Dus ik heb er wel van kunnen genieten dat mijn mede kandidaten daar goed geslaagd zijn er super leuk en mooi uit gaan zien op 6 april.

En zielig ben ik helemaal niet want de oud kandidaten en de organisatie van de afvalrace zijn gaan zoeken naar iets passends voor mij en uiteindelijk ben ik bij twee winkels geweest om iets moois uit te zoeken.

Rian van curvy by Rian en Monique

Ik ben samen met Christiaan bij Rian geweest van Curvy by Rian zij heeft een leuke winkel in Halsteren. Op basis van een foto van mij had zij iets voor mij klaar liggen en ik kan je vertellen zij heeft iets uitgezocht wat heel erg goed bij mij past. Super leuk dat iemand die ik niet ken dit zo voor mij doet.

 

 

 

 

 

 

Monique en Anita van XL-damesmode

Anita van XL-damesmode waar ik samen met Luelle naar toe ben geweest, is een enthousiaste eigenaresse van de kleding winkel in Roosendaal. Zij heeft ons vriendelijk ontvangen en heeft me heel veel laten passen en uiteindelijk een spetterende outfit gevonden.

De nieuwe kleding is wel de kers op de taart van het proces van 6 maanden lang hard werken. Dank jullie wel dames voor de mooie kleren ik ga 6 april stralen en schitteren en kan mijn resultaten mooi laten zien. Ik ben er nog niet dat heb ik al eerder gezegd, van de week afgesproken dat ik door ga met sporten bij PhysiQ, samen met mijn man en mij zoon dus dat is erg leuk om dat samen te kunnen gaan doen. Verder blijf ik nog even onder controle van de dokter staan, hij wil mijn proces blijven volgen en mij adviseren wat het beste is voor mijn gezondheid. Doel wat ik met de dokter besproken heb is om over een jaar uit de 3 getallen te zijn, dat is wel een gewichtsdoel, maar dit zal me ook dichter bij al mijn niet weegschaal gebonden doelen brengen, zoals in de achtbaan passen en natuurlijk nog meer doelen. Daarnaast heeft het schrijven van dit blog iedere week me heel erg geholpen om te reflecteren en heeft het me ook gemotiveerd om door te zetten, ik blijf dus ook een blog schrijven waarschijnlijk niet iedere week maar zeker om de week wil ik dat gaan doen, dit zal niet meer verschijnen op roosendaal.nieuws.nl maar op mijn eigen Facebook pagina Dik Doen ipv Dik Zijn. Dus als je mij wil blijven volgen dan kun je de pagina leuk vinden en hou ik je op de hoogte van het vervolg van mijn pad.

 

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden