Inschrijving voor de 7e Afvalrace is geopend!

De 7e editie van De Afvalrace start na de zomervakantie in dertien gemeentes waaronder Breda, Oosterhout en Halderberge

Voor wie last heeft van overgewicht en klaar is met het zoeken naar excuses. Voor wie keer op keer tevergeefs een dieet heeft gevolgd wat niet werkt en voor wie wel een sportabonnement heeft maar er niet of te weinig gebruik van maakt. De deelnemers van voorgaande keren hebben topresultaten neergezet met waarvan een aantal met gewichtsverlies van meer dan 30 kilo in 6 maanden. En het zijn niet alleen de kilo’s die voor de ex-kandidaten het verschil maken.

Uit alle aanmeldingen worden namelijk een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. De kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen. Het selecteren van deze kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. De niet geselecteerde kandidaten ontvangen een interessant aanbod om hun doel te bereiken. De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een afvalrace blog.

Een gezonder, fitter en energieker leven?

De Afvalrace 2019/2020 start op 7 oktober 2019. Op verschillende locaties zijn informatie bijeenkomsten georganiseerd om je te laten informeren over dit life-changing traject.

Ernesto viel vorig jaar ruim 40 kilo af! “De Afvalrace was een mooie ervaring, het heeft mij zoveel moois gebracht en ik ga nu gezonder door het leven. Het moment op het podium was magisch om te ervaren dat gaat zeker een vervolg krijgen.”

Kaylee: ” Ik ben dan ook echt van dat onzeker kleine meisje omgetoverd in een zelfverzekerde jonge vrouw die weet wat ze wil en achter haar doelen aan gaat.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden