Welke startende ondernemer verdient de Startersprijs?

Foto: StartersCentraWestBrabant

Een deskundige jury beoordeelt welke ondernemer met de Roosendaalse Startersprijs naar huis gaat. Inschrijven kan tot 10 mei 2017.

In 2016 werd de eerste Roosendaalse Startersprijs uitgereikt door wethouder Hans Verbraak aan kinderopvang ’t Vinkenbroekske. Andere genomineerden waren Customs By BB en Eyedetail. Ook in 2017 wordt de prijs uitgereikt. Op woensdag 21 juni tijdens de Startersdag in het Kellebeek College. Vind jij dat jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt of ken je een startende ondernemer die met veel lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming heeft opgebouwd? Meld je dan vóór 10 mei aan op de website van de StartersCentra West-Brabant.

Starters in de schijnwerpers

De Roosendaalse Startersprijs is een initiatief van de StartersCentra West-Brabant, de Gemeente Roosendaal, Rabobank Zuidwest-Brabant en Startersdagen.com. Met deze prijs willen zij starters in de schijnwerpers zetten en daarnaast is het een extra push voor het ondernemerschap in de Gemeente Roosendaal.

De eerste editie in 2016 was een groot succes. Vele ondernemers hebben zich hiervoor ingeschreven. Voor ondernemers is de Roosendaalse Startersprijs de mogelijkheid om met hun onderneming onder de aandacht te komen bij een brede doelgroep. Maar het is vooral een erkenning dat hun inzet als ondernemer niet ongezien blijft. Een waardering dus voor wat zij hebben bereikt.

Ondernemers die maximaal vijf jaar geleden zijn gestart met hun onderneming kunnen zich opgeven voor de Roosendaalse Startersprijs. Voorwaarde is dat het bedrijf gevestigd is in de Gemeente Roosendaal inclusief de dorpskernen Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw en Wouwse Plantage. En vanzelfsprekend moeten ze ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Inschrijven kan tot 10 mei 2017 op de website van de StartersCentra West-Brabant.

De inschrijvingen worden in een voorronde geselecteerd op 10 punten: innovatie, durf, commerciële formule, financiële positie, visie, strategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen en creativiteit. Uit deze eerste selectie worden drie ondernemers genomineerd. Een deskundige jury beoordeelt daarna welke ondernemer met de Roosendaalse Startersprijs naar huis gaat. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de regionale Startersdag op woensdag 21 juni in Roosendaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen