Nieuwe zomerse menuutjes bij De Sinjoor

Foto: Nieuws.nl

Op het MaDiWoDo menu heeft De Sinjoor speciaal de mosselen op de kaart gezet, zodat iedereen er lekker van kan genieten.

Bekijk het keuzemenu vol heerlijke frisse gerechten op de Facebookpagina van het restaurant, dus voor ieder wat wils!

De Sinjoor op de Bloemenmarkt

Een Sinjoor is een Antwerpenaar waarvan zijn familie al generaties lang binnen de oude stadswallen van Antwerpen woont.

“Een gezellig mens”, die van van grappen en grollen houdt en die tevens de verworvenheden van de Vlaamse cultuur weet te waarderen. Een levensgenieter, Antwerpenaar in hart en nieren met oog voor gezelligheid en de schone dagen van het leven, zoals goed eten en drinken.

De Sinjoor zet deze traditie voort in het hartje van Roosendaal, door u met oprechte gastvrijheid te verwelkomen. Om een met liefde en hartstocht bereid gerecht te serveren vergezeld van een goed glas wijn of een echt Antwerps Bolleke de Konick.

Wij pretenderen niet meer te zijn dan een laagdrempelig restaurant dat voor iedere portemonnee toegankelijk is. Gewoon een gezellig restaurant met een informele, een goede prijs-kwaliteit verhouding en waar het Sinjoor team gaat voor de optimale gastvrijheid. Wenst u sneller geholpen te worden in verband met een voorstelling, theaterbezoek of andere afspraak, meld het ons, zodat wij daar tijdig rekening mee kunnen houden.

Meer over De Sinjoor

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden