Ondernemer van de maand: LEF lifestyle en fashion

Foto: Danny van den Aarsen

Als Roosendaal Nieuws zetten we graag de lokale ondernemers in het zonnetje. Na de nominatieronde eerder dit jaar ontving LEF lifestyle en fashion de meeste stemmen. Voor De Cleaning Pro, European Customs Consult, Kreukelz en Physiq Fitness bleef het bij een eervolle vermelding.

LEF lifestyle en fashion is geopend sinds maart 2017 en is gevestigd in de Raadhuisstraat in Roosendaal. We vroegen onderneemster Kirsten wat meer te vertellen over haar fraaie eigentijdse winkel.

Kirsten: “Je kunt hier niet alleen leuke en eigentijdse dameskleding kopen, maar ook leuke cadeautjes, zoals woonaccessoires, tassen en armbanden, of een leuke cadeaubon van LEF!”. Vrouwen kunnen er terecht voor merken zoals Numph (Deens merk en nieuw in Roosendaal), Harper & Yve, Loom & Lace, Napsoe, The Belt en Sandwich (allen Nederlandse merken).

Samenwerkingen met andere ondernemers

“Ik hou van nieuwe dingen en vooral niet het standaard. Daarom ben ik ook de samenwerking aangegaan met onder andere Studio Reve en Luus. Luus (Lucia) maakt zelf lederen tassen en haar tassen kenmerken zich door de verschillende kleurencombinaties die ze gebruikt, met leuke en aparte details.”, vertelt Kirsten. “Ook ga ik graag de samenwerking aan in de straat en heb ik onder andere een modeshow georganiseerd en de Hip & Handmade market afgelopen april. Dit was een groot succes en hopelijk een terugkerend evenement.”

Op zondag 16 september is het Fashion Day in Roosendaal. Ook LEF (wat staat voor Lifestyle en Fashion) participeert in de modeshows op een grote catwalk op de Nieuwe Markt.

Wil je gemoedelijk shoppen, eerlijk advies en net even iets anders? Kom dan naar LEF lifestyle en fashion in de Raadhuisstraat 32 in Roosendaal. Op de hoogte blijven van nieuwe producten of wil je online shoppen, ga dan naar de Facebookpagina van LEF.

'

Reacties

article
56397
Als Roosendaal Nieuws zetten we graag de lokale ondernemers in het zonnetje. Na de nominatieronde
https://roosendaal.nieuws.nl/bedrijvig/56397/ondernemer-van-de-maand-lef-lifestyle-en-fashion/
2018-08-02T13:30:25+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/02124301/lef-fashion.jpg
in bedrijf