Gratis opleiding tot asbestsaneerder

Foto: TechnoSelect

Als antwoord op grote krapte op de arbeidsmarkt is TechnoSelect in samenwerking met van Caam een gratis opleiding tot asbestsaneerder gestart. Voor deze gratis opleiding met baangarantie zijn er geen functie eisen. Iedereen die enthousiast is komt in aanmerking om te starten. Met een goede instelling en veel inzet kom je zeker in aanmerking voor dit opleidingstraject. Het is wél van belang dat je op eigen gelegenheid naar het kantoor in Oud Gastel kunt komen, omdat de asbestploegen vanuit deze locatie vertrekken.

Van Caam is gevestigd in Oud Gastel en is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in de ruimste zin van het woord. Van het saneren van asbestgolfplaten daken tot het saneren van complete kelders in met gebruik van zuigwagens. Van Caam hecht grote aan juist en voldoende gekwalificeerd eigen personeel. Dagelijks hebben zij zo’n 10 tot 12 ploegen met asbestsaneerders op pad. Het bedrijf is gemoedelijk en no-nonsense. Het zijn stuk voor stuk echte aanpakkers. Van Caam hecht enorm veel waarde aan het hebben van eigen personeel. Daarom biedt deze opleiding een super goed toekomstperspectief!

De opleiding duurt twee dagen (DAV-1), waarbij je word opgeleid om op een veilige manier asbest te verwijderen. Wet- en regelgeving komt voorbij, maar uiteraard wordt er ook in de praktijk geoefend met ontsmetting, zelfbescherming en persoonlijke beschermingsmiddelen. Na het afronden van deze opleiding ga je 6 maanden aan het werk. Na deze 6 maanden mag je wederom gratis door voor de cursus DAV-2! Dit is een vervolg op de eerste cursus en hiermee kun je jaren vooruit bij van Caam.

Ben jij enthousiast geworden? Voel je dan vrij om je aan te melden voor deze gratis opleiding via de vacature.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen