Advocatenkantoor verder onder nieuwe naam HELIO advocaten|mediators

Foto: HELIO advocaten|mediators

De samenwerking tussen Haans Advocaten Roosendaal en Haans Advocaten Bergen op Zoom zal met ingang van 1 juni 2020 eindigen.

De beide kantoren hebben er – om zich meer te kunnen focussen op eigen doelgroepen en eigen ambities – in goed overleg voor gekozen om als twee aparte kantoren verder te gaan. Door dit besluit verdwijnt de naam Haans Advocaten na vele decennia definitief uit het (straat)beeld.

HELIO advocaten|mediators

De nieuwe naam en huisstijl van Haans Advocaten Roosendaal is HELIO advocaten|mediators. De afgelopen maanden hebben de medewerkers van HELIO advocaten|mediators samen met
externe partners hard gewerkt om de nieuwe identiteit vorm te geven. HELIO staat voor zon: het heldere licht op uw zaak. De zon biedt nieuwe perspectieven en geeft energie. Zo zoekt iedereen de zon op als het even kan. Van de zon krijgen we geen genoeg. Juist in deze tijd is positieve energie belangrijk. HELIO wil de opklaringen in donkere perioden bieden. De zon weerspiegelt de kernwaarden van HELIO advocaten|mediators die zijn samengevoegd in de nieuwe vormgeving.

De advocaten, mediators en medewerkers blijven dezelfde diensten leveren met dezelfde service, professionaliteit en kwaliteit die u van hen gewend bent. Dit uiteraard met dezelfde gezichten maar wel in een nieuw jasje en zonder een samenwerking met Bergen op Zoom. Verder komt meer de nadruk te liggen op mediaton, in privé- en zakelijke kwesties. Er is bewust gekozen om dit in de nieuwe naam mee te nemen. Hetzelfde team – met een nieuwe naam en huisstijl – blijft u helpen om succesvol te ondernemen, werken en leven.

 

Reacties

Cookieinstellingen