Zondag 6 september JazzPark Vrouwenhof

Foto: Tessa den Besten

Zondag van 15.30 tot 22.00 uur jazz in openluchttheater Vrouwenhof met Rob van de Geijn en de bands Here We Are, Blue Friends Jazz Band en Rumbone Orchestra.

  • Let op: Dit is het op 31 mei afgelaste concert!

Laat je verrassen door de muzikanten. JazzPark staat voor een ongedwongen sfeer. Voor genieten, of je nu op de tribune met een drankje zit, het podium op komt of aan een statafel een hapje eet. De catering is in handen van Fun Cooking Outlet.

16.00 uur: Here We Are

Drie muzikanten, afkomstig uit Tholen, Wouw en Kalmthout, spelen sfeervolle jazz. Bezetting: Yvonne van Casand (zang), Peter den Besten (contrabas) en Eddy ten Wolde (piano).

17.00 uur: Blue Friends Jazz Band

Meer dan 25 jaar geleden gestart als studentenband met studenten van de Universiteit Leiden en het conservatorium in Den Haag. Het is een echte vriendenclub met veel muzikale ervaring, die onder andere speelde op het North Sea Jazz Festival en in jazzclubs door heel Nederland. Een klein voorproefje (3:00):

19.00 uur: Rumbone

De energieke en opzwepende Hot Jazz en Swing van Rumbone Orchestra brengt je twee uur lang terug naar de jaren ’20 en ’30.

  • Toegang €7 (kaarten aan de kassa)

150904 Jazzpark - Vrouwenhof

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen