Roosendaalse Sahil in BNN’s 3 Op Reis Backpack

Foto: youtube

De Roosendaalse vlogger Sahil Amar Aïssa probeert binnen te komen bij BNN’s 3 Op Reis. Hij bindt de strijd aan met 17 concurrenten.

BNN zou BNN niet zijn als ze niet een ludieke manier hadden bedacht om hun nieuwe collega voor het programma 3 Op Reis te kiezen. En wie weet is Sahil dat wel.

Sahil omschrijft zichzelf als ‘een 22-jarige Marokkaans-Nederlandse acteur, bewapend met een camera’. Wat houdt de sollicitatie van de vloggende ex-JTC’er in?

Backpacken

In april-mei backpackten BNN-presentatoren Jan en Geraldine in 40 dagen van Amsterdam naar Athene met 18 vloggers. Met rugzak en een minimaal budget.

Elke vlogger ging twee etappes met ze mee. Ze vlogden over hun belevenissen en wie volgens de kijkers de vetste vlog maakt, gaat misschien wel met ‘het echte’ 3 Op Reis mee naar een verre droomlocatie.

  • Sinds vorige week zie je 3 op Reis Backpack elke dag op NPO3 om 19.55 uur.

Sahil Amar Aïssa

“Neem eerst ff een paracetamolletje. Verwacht crazyness to-the-max. Deze chaoot bezorgt je altijd een big smile.” Kijk maar of hij gelijk heeft: in anderhalve minuut stelt Sahil zich voor.

  • Sahil vlogt onder de naam Love&Donuts via zijn eigen youtube-kanaal.

Amsterdam – Brussel

Sahil gaat de eerste dag met Jan mee. Nadat ze op illegale wijze in Antwerpen zijn geraakt, belanden ze op een onverwacht leuk feestje. De dag erna door naar Brussel. Weer zonder een cent uit te geven, maar iets minder illegaal. Kijk de eerste aflevering terug via Uitzending Gemist.

Dit is Sahils vlog over de eerste etappe (6:53).

Brussel – Parijs

In de tweede aflevering gaat Sahil mee met Geraldine, heel decadent met de Thalys. En ook in Parijs geeft het tweetal aardig wat geld uit… aan vrouwen. Gelukkig heeft Sahil voor een slaapplek en een potje jeu de boules gezorgd. De tweede aflevering vind je hier terug.

Zijn belevenissen heeft Sahil ook weer in een vlog (6:00) verwerkt. Want hoe leuk backpacken ook is, het is wel een sollicitatietrip.

  • Genoeg gezien om te weten dat Sahil in 3 op Reis thuishoort? Stem dan snel! De vijf vloggers met de meeste stemmen zie je in de week van 14 september terug in de 3 Op Reis Backpack Finale.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen