Daylight Festival ‘mega vet’ feest

Op de Facebook-pagina van Daylight heel veel bedankjes van bezoekers die het een ‘vet feest’ vonden. Ook vind je er een aantal video’s die een mooi beeld geven van de dag.

Het weer was perfect voor een evenement als dit. De bezoekers waren enthousiast, de DJ’s ook. DJ Orphan schrijft op twitter: “Alles tip top geregeld.” Aan complimenten voor de organisatie geen gebrek.

5000 bezoekers

Veel zon, gezelligheid en lekker uit je dak gaan op hard- en freestyle en hardcore muziek. Met 5000 man tegelijk, wat er 2000 meer zijn dan vorig jaar in Roosendaal.

Breda Airport – vliegveld Seppe – was er helemaal op ingericht. De vliegtuigen bleven aan de grond. De landingsbaan bleek een mooie parkeerstrook. Velen hadden de fiets gepakt: voor hen was voldoende ruimte gemaakt in de buurt van De Cockpit.

Het protest van de omwonenden lijkt van de (landings)baan. Ze hebben vrijdagavond een rondleiding gehad, en dat deed de mensen goed. Daarnaast leek op het open veld het geluid, en met name de bassen, niet erg ver te dragen. Dus volgend jaar weer? Op de FB-pagina staat: ‘Thanks and see you next year!’

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen