Komende zondag Blommenkindersfestival

Foto: Corné Marijnissen (openbaar gedeeld)

De 9e editie van het Blommenkindersfestival komt eraan. Het programma is rond. Het Vrouwenhofpark is zondag 26 juli helemaal Flower Power.

Het festival vindt door het hele Vrouwenhofpark plaats. Naast het hoofdpodium zijn er ook optredens in het Vrouwenhoftheater en het Rosarium.

Programma

Van de partij zijn onder andere The Shoes, The Kik, Tax & The Outsiders, Elly & Rikkert, Ernst Jansz, Iain Matthews, Robert Jan Stips, Fortunate Sons, Woodstock Tribute Band, Foul Play, Stormbringer, Los Cabronitos, Kalishnikovs en Darla Davina.

Het programma begint om 14.00 uur. Het terrein gaat om 13.00 uur open. Om 23.00 uur eindigt het festival. De presentatie is voor de vijfde keer in handen van Eefke Boelhouwers van Omroep Brabant.

Behalve muziek is er een festivalmarkt, oltimers vans en bromfietsen en tal van andere ‘attracties’. Het is ook juist de sfeer waar veel bezoekers op af komen. Vorig jaar trok het festival zo’n 7000 Blommenkinders.

Voor kleine Blommenkindertjes

De (klein)kinderen van de Blommenkinders hebben een eigen plek op het festivalterrein. Deze keer in twee pagodetenten met een kunstclinic door Roosendaalse kunstenaars, een springkussen en een drumworkshop.

  • Bekijk het hele programma.
  • Kaarten aan de kassa €12,50 / in de voorverkoop €10,00.
  • Voorverkoopadressen: Tobaccoshop Vriends, Nieuwe Markt 52 – De Boekenwurm, Molenstraat 91 – VVV, Markt 71.
  • Meer informatie: www.blommenkinders.nl.

150726 Blommekindersfestival

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen