‘Play & Move like Jagger’ belooft een bijzonder concert te worden

Foto: Aad Meijer

‘Play & Move like Jagger’ belooft zondag een bijzonder concert te worden. Het Stonesduo Spider & The Fly heeft een aantal verrassingen in petto.

Afgelopen zondag werd Mick Jagger 72 jaar. Spider & The Fly wil daar niet zomaar aan voorbijgaan. Daarom nodigen ze iedereen uit om komende zondag op Sieben Parkpodium mee te werken aan een ode aan Jagger.

Play & Move

De bedoeling is om met zoveel mogelijk mensen muziek te maken. Het duo heeft een grote partij percussie-instrumenten ingekocht en wil met iedereen die zin heeft om mee te doen, een bijzondere versie van Sympathy For the Devil neerzetten.

Deelnemers die op of naast het podium ook nog eens durven te ‘bewegen als Jagger’ maken kans op een speciale prijs. En dan is er ook nog muzikale Stones quiz.

Feest der herkenning

Het semi-akoestische Stonesduo Spider & the Fly brengt het repertoire van The Stones terug naar de essentie met twee gitaren en twee stemmen. Ze brengen megahits als Satisfaction, Honky Tonk Women en Brown Sugar, afgewisseld met minder bekende pareltjes en bluesnummers van de afgelopen vijf decennia.

Spider & The Fly

De muzikanten John Zwetsloot en Arjan de Bruijn hebben beiden een blues achtergrond en hebben zich dan ook vernoemd naar een Jagger & Richards compositie.

Zanger-gitarist Zwetsloot is Stonesfan in hart en nieren. Als 16-jarige reisde hij naar Londen om Mick Jagger en Keith Richards te ontmoeten. Gitarist-zanger De Bruijn speelt ook in de Roosendaalse band McAnthony’s Blues Gang die in het voorprogramma van de Mick Taylor Band stond.

Het duo wordt zondag bijgestaan door Pierre Castelijn op cajon en percussie.

  • Zondag 2 augustus, 14.30-17.00 uur.
  • Toegang gratis.
  • Sieben Recreatie, De Stok 4.
  • Meer weten over Spider & The Fly? Kijk op www.stonesduo.nl.

Bekijk ook de rest van het programma van Sieben Parkpodium deze zomer.

Beluister hier een compilatie van het Stonesduo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen